Võltsi paraad/ Parade of faux

Millegi soovimine on nagu poeskäik. Sa võid kuhjata oma ostukäru täis kõike seda, mida sa väga ei vaja, aga sul on (laenu)raha selle jaoks. Samamoodi soovime me iga päev soove, mis on „tühjad kalorid“, neis puudub elujõud ja selle pärast need kunagi ei täitugi, kuigi me võime tahta midagi kas või meeleheitlikult.

Lae oma soovid tõelise siirusega, mitte intellektuaalse veendumusega, millel pole midagi pistmist su südamega. Ei ole võimalik olla loomulik, mõjudes ebaloomulikult, see aga ei tähenda, et mõjudes loomulikult, ei ole sa ebaloomulik.

Casting a wish is like going to a shop. You can pile your shopping cart with all that, what you don´t really need, but you have got (loan) money to buy that. Likewise we cast wishes every day which are „empty calories“, they have no vital force and that´s why they never come true even if we want something desperately.
Load your wishes with true candour, not with intellectual conviction, which has nothing to do with your heart. It is not possible to be natural if you appear unnatural, but that doesn´t mean that by appearing natural, you´re not really contrived.

Kommentaarid

Populaarsed postitused