Ilmaratta



Tallinnas tööd alustav kogemuspõhise nõustamise keskus Ilmaratta palub abi ettevõtmise käima lükkamisel, ruumide rentimisel ja sisustamisel ning oleksime väga õnnelikud kui ka oma ala spetsialistid nõustaksid  meid heategevuslikus korras kõige sellega kaasnevates küsimustes, kuna tegu on verivärske algatusega.

Keskus hakkab nõustama järgmistes valdkondades:
Uuelt lehelt alustamine
Turvatunne
Suhted lastega ja vanematega
Toimetulek lahutusega
Lähedase kaotus
Lähisuhete stress
Üksildus

Meie eesmärk on anda me pigem rohkem kui vähem ebaisiklikuks muutunud ühiskonnas tagasi inimesele mitte ainult nimi, nägu ja keha, vaid meelerahu ja teadmine endast kui kellestki, kes loeb ja on oluline isegi kui uskuda sellesse on raske.
Millisel juriidilisel kujul hakkame tegutsema (ehk kas MTÜ-na tegutsemine on realistlik), otsustame teilt saadava toetuse põhjal.  Esialgu oleme me seda algatust vedamas kahekesi, kui sa aga tunned, et ka sul on jõudu ja soovi sellega tegeleda ning oled kogenud elus nii mõndagi, siis võta kindlasti minuga ühendust. Ja loomulikult saame olema avatud mitte ainult tallinlastele, vaid kõigile, kes vajavad ja küsivad abi (teame omast käest, et teha viimast on enamasti kõige raskem) .

Kontakt: Heli Veske, heliveske@gmail.com, tel 58 462 147.
Toetus palun kanda kontole EE337700771000909236 Heli Veske, selgitusega “MTÜ Ilmaratta”.
Anname kindlasti teada teile kuidas meil läheb.
Aitäh.
https://www.facebook.com/Ilmaratta/

Kommentaarid

Populaarsed postitused