Mängides arsti /Playing doc

Meedia ja sotsiaalmeedia ja vahetu inimestevaheline suhtlus on sulanud oma kanalitega kokku teraapiaruumiks kus nii spetsialistid kui inimesed tänavalt harjutavad end üksteisega ja otsivad mõistmist, tähelepanu ning leevendust-või saavad seda või vastupidist sõltuvalt oma (ala)teadlikkusest.
Enamasti diagnoositakse peiteseisundeid, kus sümptomid varjavad tõsisemat seisundit. Toimiv ravi suurendab patsiendi intuitiivsust, eneseteadlikkust ja ausust, valeravi kasvatab eksponentsiaalselt psühhoosi ja sõltuvusi.

Media, social media and immediate communication between people has merged into a therapy room where both specialists and people from streets practice tolerance and look for understanding, attention and comfort – or receive that or the opposite depending from their (un)consciousness.
Mostly is being diagnosed latent condition where the symptoms have concealed the more serious condition. Efficient treatment increases patient´s intuition, self-consciousness and sincerity while incorrect treatment grows exponentially psychosis and dependences.

Kommentaarid

Populaarsed postitused