About „Life is matter of love and death“/ „Elu on armastuse ja surma küsimus“

We´re small group of friends who take value in our experiences in life while still looking for what we call emotional truth and created this site here in Facebook in march 2015.

First it was just me, Marta Tuule (a pen name) and a good friend of mine (granting for all of us the anonymity, what we appreciate), who´s idea it was and then one more friend of ours joined us intrinsically as a ghost-writer.

Character wise we´re very different people, so we complement each other perfectly (by challenging each other pretty much daily J) and since we´re from Estonia, are most posts in Estonian and English. These days we have on/off co-workers also in US, Sweden, France, Spain and China while committing to the site here when the heart is calling for it next to our everyday commitments.

If you read this now and feel like cooperating with us by sharing your thoughts on life´s many faces by sharing interesting stories and sites in the web or stories, maxims, aphorisms, poems, articles, studies etc what you have written/created yourself, please do, cause we´re very keen to make the site as diverse as possible.

But please note that our main goal is commitment to (self)healing, humanity, honesty, empathy and kindness.

Please write us here or to me personally. And if you feel like supporting the site also financially, please write to me here or to my e-mail mtuule@gmail.com. If our co-workers or some other important cause for us would need financial support and we could provide it, your money would be used for that. And- thank you J.

 

Me oleme väike seltskond sõpru, kes sõna otseses mõttes väärtustavad oma elus omandatud kogemusi selleks, et nende abil otsida seda, mida me kutsume emotsionaalseks tõeks ja lõime selle lehe siin Facebookis märtsis 2015.

Mu hea sõber (võimaldades meile kõigile siin anonüümsust, mida me hindame kõrgelt) käis kõigepealt välja idee ning peale mõningast vastupanu ma läksin sellega kaasa ning siis veel üks sõber ühines meiega talle omasel variautorlikul moel.

Loomu poolest oleme me kõik väga erinevad inimesed, nii et me täiendame teineteist igati (läbi igapäevase üksteisele väljakutsete esitamise enamjaolt J) ja kuna me kolmekesi oleme eestlased, siis lehe „ametlikeks keelteks“ on nii inglise- kui eesti keel sel lihtsal põhjusel, et me räägime üldinimlikest teemadest, mille puhul rahvus ja päritolu ei mängi mitte mingit rolli. Tänaseks on meil on/off kaastöötajad ka USAs, Rootsis, Prantsusmaal, Hispaanias ja Hiinas ja me kirjutame ning toimetame seda saiti siin oma igapäevaste kohustuste kõrvalt nii palju kui jõuame ning süda nõuab.

Kui sa loed seda siin ning soovid samuti tulla meile kaastöötajaks, jagades meiega sulle huvitavaid lugusid ja saite või loomulikult ka enda kirjutatud lugusid, uurimusi, artikleid, mõtteterasid, luuletusi jne, palun anna endast teada, sest me tõesti tahaksime kaasata selle lehe tegemisse võimalikult palju omanäolisi inimesi.

Palun aga mõista, et selle lehe tegemisel oleme me pühendunud sellistele väärtustele nagu (enese)tervendus, inimlikkus, ausus, empaatia ja lahkus.

Ole hea ja kirjuta meile siin või mulle isiklikult. Ja kui sa soovid seda lehekülge toetada rahaliselt, kirjuta mulle siin või e-posti aadressile mtuule@gmail.com. Me kasutaksime su raha oma kaastööliste ringis juhul kui keegi meist peaks vajama rahalist abi või toetades sellega kedagi või midagi meie jaoks olulist. Aitäh sulle J.
 

Kommentaarid

Populaarsed postitused