Saatus/ Fate

Iseloom määrab inimese saatuse. Mitte see iseloom, mis sul kunagi oli, vaid see, mis sul praegu on. Sellest iseloomust lähtuvalt teed sa oma otsused ja valikud. Sellepärast kui sulle miski ei meeldi, saa sellest ise üle, või mine psühholoogi juurde ja kuula end rääkimas – kellelegi kelle töö on sind ära kuulata ja tähelepanekuid sinu jaoks teha.
Kui sa end piisavalt kaua kuulad, märkad ehk ühel päeval mustrit nendes olukordades, mis sind kõnetavad, häirivad või endast lausa välja viivad – ja otsustad muutuda, selle asemel et üritada hoopis teisi muuta ja ümber kasvatada- või ka vältida neid. Enda saatuse muutmine peaks olema piisav põhjus selleks.

 
Character makes one´s fate. Not the character you used to have once, but the one you have now. You make your decisions and choises based on your nature. So if there´s something that you don´t like, you can overcome that by yourself, or go to a therapist and listen yourself to talk – to someone, who´s job is to listen to you and make observations to you.
If you listen to yourself long enough, you may notice one day a pattern in the situations, which talk to you, alarm, or upset you – so that you decide to change instead of trying to change others - or just avoid them. Changing one´s fate should be reason enough for that.


Kommentaarid

Populaarsed postitused