Reaktsioonid/ Reactions

Töö, mida sa teed, ei ole sina, see on su eneseväljendus ja areng kontaktis ümbritsevaga ja inimestega. Kutsumus on sellest sõltumatu ja ei muutu kunagi tööks, see on puhas rõõm enese leidmisest.
Kui sul on täitumata unistused, siis see ei tähenda, et su unistused on valed, vaid et sa ei tea kuidas ja mis ajaks neid saavutada.

Lama oma nime kõrvale. Astu välja oma kurbusest, minevikust. Sellest, kes sa oled. Hinga sisse ja välja ja kuula end või karju oma sisimas, nii et kõik, kes on võimelised seda kuulma, ka kuulevad. Jah, see võib väga hästi olla su viimane hingetõmme enne kui su süda lõhkeb. Ja siis ei karda sa enam mitte kedagi ega midagi. Iseennastki enam mitte.

 


Work you do, is not you, it is your self-expression and development through your contacts with surroundings and with people. Vocation has got nothing to do with that, it´s sovereign and pure joy of finding yourself.
If you have unfulfilled dreams, it doesn´t mean that your dreams are wrong, but you don´t know how and when to achieve them.

Lay beside your name. Step out of your grief, your past. Of who you are. Breathe in and out and listen or scream inside, so that everyone, who are able to hear you, will hear you. Yes, it may very well be your last breath before your heart bursts. And then you´re no longer afraid of anyone or anything. Not even of yourself.

Kommentaarid

Populaarsed postitused